Wandsculpturen

van gerecycled plexiglas

Reliëfs van gerecycled plexiglas

Sinds 2019

Duurzaam door het hergebruik van plexiglas, wat ik krijg van bedrijven. Gelaagde kunst, waarbij licht een grote rol speelt en zorgt voor steeds een andere beleving. Over experiment, fragmentatie, stroming en verandering.
Laat je meevoeren naar een andere dimensie, waar verbeelding en emotie samengaan.
Het overkoepelend thema is INTO THE UNKNOWN. The River of Life verbeeldend in al zijn schakeringen. Niet vermoedend welke onbekende wegen wij sinds 2019 zijn ingeslagen op wereldniveau.
Hoe leven wij in een stedelijke omgeving en de natuur? Is er verbinding? De natuur gebruik ik als metafoor, voor hoe wij leven. Altijd in beweging, kleurrijk. Groei en verval wisselen elkaar af.

Upcycling i.s.m. bedrijven

100% duurzaam

Ik hergebruik plexiglas van bedrijven voor mijn reliëfs. Hun restmateriaal transformeer ik tot moderne kunst. Samen met hout en ouder werk op papier. Op dit moment hergebruik ik plexiglas van maquette Studio Z-as uit Weesp en architectenbureau UNStudio uit Amsterdam.

Van ‘corona scherm’ tot kunstmonument
De helende kracht van kunst

In Opdracht

Hoe mooi is het om het vele plexiglas aangebracht in de Corona tijd te transformeren tot nieuwe en sprankelende wandsculpturen? Moderne kunst, waar licht en schaduw mee kunnen spelen.

Als kunstmonument, ter herinnering aan de afgelopen intensieve periode in ons leven. Met de materialen die praktisch hun dienst hebben gedaan.

Upcycling i.p.v. afvoeren. Ik neem opdrachten aan.
1. duurzaam
2. herinnering, monument
3. moderne kunst
Offerte aanvragen? Neem contact op.

> Klik op elk kunstwerk voor meer informatie en bestellen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.