Partners

Werelden die mooi samenvoegen, zorgen voor verrassende nieuwe kunst toepassingen.

Natuurlijk werk ik samen met professionals voor het beste resultaat. Recente partners vind je hier.


Vaste Galerieën

Singulart, Parijs
Sinds 2022 vertegenwoordigen zij wereldwijd mijn kunst.
Het is opgenomen in diverse online collecties voor extra aandacht. In 2024 is na een sterke reorganisatie en selectie van kunstenaars mijn werk opnieuw opgenomen in hun online galerie.


Modern Dutch Art, Castricum
Sinds 2021 heeft deze online galerie met een fraaie selectie aan kunstenaars mijn werk opgenomen in hun stal. De start was met mijn schilderijen, in 2024 is begonnen met het vertegenwoordigen van mijn wandsculpturen van gerecycled materiaal.


Kunstuitleen.nl, Amsterdam
Sinds 1999 werk ik al met ze samen en hebben zij in de laatste decennia veelvuldig mijn werk verhuurd en verkocht aan bedrijven en particulieren in Nederland.


Sbk, Amsterdam
Sinds 2017 vertegenwoordigt de SBK mijn schilderkunst in de online galerie, waar een select gezelschap aan kunstenaars bijzondere aandacht krijgen.


Eenmalige exposities
Volg het nieuws voor exposities die worden georganiseerd, apart van vaste galerieën.

Rest materialen van bedrijven
om te transformeren tot kunstwerken

Plexiglas

UNStudio, Architectuur bureau,Amsterdam
Een internationaal groot architectenbureau met waanzinnige ontwerpen. Van hun een maquette afdeling ontvang ik de laatste jaren resten plexiglas voor mijn wandsculpturen, om verder te bewerken en te combineren.

Studio Z-as, Maquettestudio Weesp
Gespecialiseerd maquette bureau voor high-end modellen en maquettes. Het eerste bedrijf waarvan ik restmaterialen mocht overnemen, als plexiglas, acrylaat en hout. Mijn eerste wandsculptuur met hun materiaal dateert van 2019.

Honeycomb

TABB Interior Systems, Tilburg
Ontwerpers van interieurs voor treinen, schepen e.d. waar lichtgewicht van belang is. Hun panelen hebben aluminium honeycomb als kern. In 2024 ben ik gestart met dit materiaal en combineer het weer met plexiglas van de andere bedrijven.

Gezamenlijke ontwerpen met

Jackk Meubels, Utrecht
Een nieuw handgemaakt meubel is in de maak,
met kunst als ingelegd hout

Jack Ha maakt de mooiste handgemaakte meubels van hout. Hij is een ware kunstenaar die zijn vak ambachtelijk ook goed verstaat. Voor een uniek meubel op maat moet je bij hem zijn. Bezoek zijn website voor een indruk https://jackk.xyz/

Inmiddels hebben wij samen een ontwerp gemaakt wat medio 2024 gelanceerd zal worden. Houd de website in de gaten.


M2uur bv, Kunst en Architectuur in Grootschalige Projecten, Deventer
Kunst op gevels is onze gezamenlijke missie

Samenwerking met M2uur bv: Kunst en Architectuur in Grootschalige Projecten.
M2uur bv heeft zich gespecialiseerd in wand- en gevelvullende prints, van concept tot realisatie. Daarnaast gaan zij nog verder door plafonds en daken te verfraaien met spannende ontwerpen. M2uur bv is actief betrokken bij uiteenlopende projecten, waarin kunst en architectuur naadloos samenkomen. Kunst wordt getransformeerd van het traditionele ‘ingelijste kunstwerk aan de muur’ naar indrukwekkend groot formaat. Kunst geïntegreerd in een totaalconcept, creëert het een geheel nieuwe ervaring!

M2uur bv opereert zowel nationaal als internationaal en bedient diverse sectoren, waaronder vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs, utiliteitsbouw en de publieke ruimte.

Onze samenwerking is in het voorjaar van 2023 gestart. Het bedrijf heeft mijn werk gepresenteerd op hun website https://m2uur.nl/over-ons/kunstenaars/.

Bezoek de website om nader kennis te maken met de diverse projecten en diensten van M2uur bv. Wij staan klaar om samen te werken aan creatieve projecten, die aan zeker aan je verwachtingen zullen voldoen!


Tachup, Interieur beleving, Doetinchem
Kunst op muren is onze gezamenlijke missie.

Samenwerking met Tachup
Tachup speelt in op de vragen van hun klanten. Ze toveren ruimten om naar een totale interieur beleving. De nadruk ligt op interieurprojecten voor recreatie en natuur. Maar ook daarbuiten opereert Tachup en breidt het zich uit naar andere sectoren. Ze werken o.a. met fotobehang en wanddecoraties geprint op allerlei formaten. Dat kan in elk denkbaar formaat en techniek. Sinds voorjaar 2023 is de samenwerking met Martin Groenewege, de drijvende kracht achter Tachup, ontstaan.

Zie je het ook voor je?
Kunstwerken als bijv. mijn En Plein Air studies sterk uitvergroot, voor een geweldige natuurbeleving aan de muur? Wij wel.

Heb je een project wat hierom vraagt? Neem gerust contact op. En bezoek de site van Tachup ook eens om meer te ontdekken over hun expertise. https://www.tachup.nl/

Ook interesse in een partnerschap?
Neem contact op.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.