Opdrachten

en Toegepaste kunst

1. Van plastic soup naar plastiek

Studio Gea Zwart maakt wand sculpturen van hergebruikt plexiglas. Najaar 2022 breid ik de reliëfs verder uit naar toepassingen, in samenwerking met instellingen en bedrijven.

> Sprankelende wandsculpturen die passen bij de missie
> Ontwikkelen en uitvoeren van kunstmonumenten
> Upcyling van de corona schermen naar kunst
> Relatiegeschenken en Kerstpakket

De reliëfs van gerecycled plexiglas zien eruit als glas in lood zonder lood, zelfs zonder glas. Gelaagde platte 3d kunstwerken, soms tot 6 cm. dik. Gegraveerd en bewerkt met mijn beeldtaal. Sinds 2019 houd ik mij hiermee bezig.

Op dit moment hergebruik ik plexiglas restanten van een maquette bedrijf en een architecten bureau. Deze voorraad wordt voortdurend aangevuld. En kan samengevoegd worden met restanten perspex uit uw bedrijf.

Total Relief Gerecycled plexiglas composition mountains bergen met papaver Gea Zwart
Compositie Bergen met Papaver
Gea Zwart 2022

2. Ornamenten en versieringen

Toegepaste kunst in de breedste zin van het woord. Studio Gea Zwart maakt versieringen, ornamenten op andere objecten, meubels, muren etc.

Denk aan ontwerpen van graveerwerk, ingelegd fineer, bedrukken van materialen.

Parnassia Sieraad halsketting gerecycled plexiglas fineer zilver verguld staal Geazwart
PARNASSIA halssieraad, verkrijgbaar in de shop

Informatie

Een exclusief ontwerp is wat je kunt verwachten. Ik werk met digitale technieken en handmatig. En nauw samen met uitvoerders en de opdrachtgever.

25 jaar ervaring als grafisch vormgever neem ik mee. Waarbij ik ontworpen heb voor decors, boeken, kranten, internet en tijdschriften. Illustraties en logo’s binnen huisstijlen voor uiteenlopende ondernemingen. Uitgevoerd op allerlei formaten en met allerlei technieken en productieprocessen.

Tevens heb ik 30 jaar ervaring als autonoom kunstenaar, waarin ik ook kunstwerken in opdracht heb gemaakt voor een variëteit aan klanten.

Afspraak maken?

Laten we eens rond de tafel gaan zitten, om te horen of we kunnen samenwerken. De wereld mooier te maken, minder te belasten en materialen te hergebruiken naar moderne kunsttoepassingen.

Ik werk voor grote en kleine opdrachtgevers.

FACE THE CITY PART retouche
Making of

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.