En Plein Air

opdracht enpleinair digitalis geazwart tekening


natuur studies

De natuur is mijn atelier

En Plein Air betekent in de open lucht tekenen en schilderen. In de natuur zoek ik inspiratie. Ik bestudeer het licht, beweging, groei en veranderingen. Om toe te passen in mijn wandsculpturen van gerecycled plexiglas en grote doeken.

Mijn voorkeur zijn wildere locaties, geen aangeharkte omgevingen. Als de duinen, bossen, oevers. Maar ook moestuinen, bloementuinen, het park en in de eigen achtertuin.

Buiten studies maken is geweldig. Juist door de voortdurende veranderende omstandigheden. Het licht door de dag heen en in de seizoenen. Het weer. Bewegingen van wind op het water en in bomen. Cycli van groei, bloei, verval en rust.
Metaforen voor hoe wij leven zijn overdadig aanwezig in de natuur. Beweeglijkheid die ik zoek in mijn kunst.

Sinds 2017 werk ik periodes En Plein Air. De studies staan ook op zichzelf en zijn te koop als origineel. Sinds begin 2023 ook als blow-up als affiche.

Ik ben een natuurmens. Waar ik ook ben, ik zie natuur. In de stad gefragmenteerd. Op reis, ruige natuur om je in te verliezen, overweldigend en weids. Tuinen als privé oase, verscholen plekken. De natuur biedt het allemaal. Een eindeloze inspiratiebron en weergave van ons innerlijk.

En Plein Air Gea Zwart Schiermonnikoog 2022

REPRODUCTIES

Tekeningen sterk uitvergroot als affiche

Bestel het in de shop
Een verfijnde tekening opgeblazen naar zeer groot formaat! Prachtige kant en klare wanddecoratie voor in een modern interieur. Serie affiches wordt uitgebreid in 2023.

In Opdracht

Op verzoek je favoriete plant of natuurgebied

Ik neem opdrachten aan.
Offerte aanvragen? Neem contact op

Tafel met En Plein Air tekeningen door kunstenaar Gea Zwart

Bekijk de unieke kunstwerken hieronder.
Klik op het kunstwerk voor meer info.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.