En Plein Air

opdracht enpleinair digitalis geazwart tekening


natuur studies

De natuur is mijn atelier

En Plein Air betekent tekenen en schilderen buiten, in de natuur. Alle spullen mee en het werk ter plekke maken. Ik zoek inspiratie op wildere locaties, geen aangeharkte omgevingen. Zoals duinen, bossen, parken, maar ook moestuinen, bloementuinen en in de eigen achtertuin.

Buiten studies maken is geweldig. Juist door de omstandigheden die niet altijd meewerken. Het weer, dieren, insecten en mensen om je heen. En voortdurend veranderend licht. Die beweeglijkheid zoek ik in al mijn kunst.

Sinds 2017 werk ik een paar maanden per jaar in de natuur. Ik gebruik het als inspiratie voor mijn reliëfs en doeken. Maar de studies staan ook op zichzelf.

Ik ben een natuurmens. Waar ik ook ben, ik zie natuur. Citynature, gefragmenteerd, overal om je heen. Op reis, ruige natuur om je in te verliezen, overweldigend en weids. Tuinen als privé oase, een verscholen plek. Groei, bloei en verval… de natuur biedt het allemaal. Chaos, details, structuren, lijnen, kleur, licht… het blijft een eindeloze inspiratiebron.

Buiten Expositie Volkstuin vereniging JanVroegop EnPleinAir tekeningen GeaZwart

In Opdracht

Direct in de natuur gemaakt, prachtig aan elke muur

Je kunt mij op pad sturen naar een favoriet natuurgebied of onderwerp, voor een opdracht. Techniek en afmetingen zijn naar keuze. Een tekening op papier of schilderij op doek. Een lijst kan ik apart erbij verzorgen, naar wens. Laten opsturen is altijd mogelijk.

En Plein Air Gea Zwart Schiermonnikoog 2022

> Offerte aanvragen? Neem contact op.

> Klik op elk kunstwerk voor meer informatie en bestellen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.