En Plein Air

opdracht enpleinair digitalis geazwart tekening


natuur studies

De natuur is mijn atelier

En Plein Air betekent tekenen en schilderen buiten, in de natuur. Ik zoek inspiratie op wildere locaties, geen aangeharkte omgevingen. Zoals duinen, bossen, parken, maar ook moestuinen, bloementuinen en in de eigen achtertuin.

Buiten studies maken is geweldig. Juist door de omstandigheden die niet altijd meewerken. Het weer en voortdurend veranderend licht. Dieren, insecten en mensen om je heen. Die beweeglijkheid zoek ik in al mijn kunst.

Sinds 2017 werk ik een paar maanden per jaar in de natuur. Ik gebruik de studies als inspiratie voor mijn abstracte grote kunstwerken. Maar ze staan ook op zichzelf.

Ik ben een natuurmens. Waar ik ook ben, ik zie natuur. Citynature, gefragmenteerd, overal om je heen. Op reis, ruige natuur om je in te verliezen, overweldigend en weids. Tuinen als privé oase, een verscholen plek. Groei, bloei en verval… de natuur biedt het allemaal. Chaos, details, structuren, lijnen, kleur, licht… het blijft een eindeloze inspiratiebron.

Buiten Expositie Volkstuin vereniging JanVroegop EnPleinAir tekeningen GeaZwart

In Opdracht

Direct in de natuur gemaakt

Je kunt mij ook in opdracht op pad sturen naar een favoriet natuurgebied of onderwerp. Techniek en afmetingen zijn naar keuze. Een lijst verzorg ik erbij, op verzoek.
> Offerte aanvragen? Neem contact op.

> Bekijk En Plein Air kunstwerken hieronder.
Klik op de afbeelding voor gedetailleerde informatie en bestellen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.