STUDIO GEA ZWART

ART FOR THE SOUL

Opdrachten * Unica * Prints

Compositie Bergen met Papaver gerecycled plexiglas Schilderkunst En Plein Air tekening Wandsculptuur detail Gea Zwart 2022

MODERN ART

Kunst verrijkt het leven

Mijn missie is mensen te raken en te bewegen via mijn kunst. Het gaat niet om wat het is, maar wat het doet. Kunst is emotie, een spiegel voor de geest.

Tekeningen FACES, het innerlijk weergegeven in 5 gelaagde tekeningen, door Gea Zwart 2023, 2024. Worden uitgevoerd als print, te koop in de Printstore op de website.
Nieuwste werk. FACES
5 tekeningen over het innerlijk, 2024
binnenkort als affiches in de Printstore

Expedities in kunst, natuur en leven
Ik laat mij inspireren door het leven zelf, de natuur en de materialen waarmee ik werk. Betekenis geven is wat ik nastreef.

Ik werk met contrasten als kracht en po√ęzie, openheid en gelaagdheid, licht en duister. Het onbewuste en beleving zijn belangrijke pijlers in mijn kunst.

Techniek
Mijn kunstwerken zijn experimenteel. Ik hergebruik plexiglas, wat ik krijg van bedrijven, tot sprankelende, duurzame wandsculpturen. Licht en schaduw zorgen voor beweeglijkheid. Ik maak schilderijen op doek, liefst groot, en tekeningen.

Mijn atelier is in Amsterdam en ik werk direct in de natuur, En Plein Air.

In de wereld
Mijn kunst wordt internationaal tentoongesteld en aangekocht.

Als halve finalist bereikte mijn werk de 21e plaats in de top 100, van de bekende landelijke verkiezing ‘Kunstenaar van het Jaar 2020’. Sindsdien word ik jaarlijks genomineerd.

Waarmee kan ik je helpen?

Aanbod

  • Ik neem opdrachten aan
  • Unieke kunstwerken en prints zijn te koop
  • Schilderijen zijn ook te huur
  • Op de hoogte blijven? Meld je aan

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.